Укрзалізниця змінює маршрут поїзда з Бахмута до Львова

1409 0
З міркувань безпеки сьогодні не зможуть бути відправлені з кінцевих станцій поїзд №113/114/141/142 з Бахмута до Львова.
фото: Волинь24

фото: Волинь24

Сьогодні, 24 лютого, Укрзалізниця оголосила про зміну маршруту руху кількох поїздів, у тому числі до Львова. Про це йдеться на сторінці Україлізниці.

Читайте також: Путін розпочав наступ. У Києві та Харкові – ракетні удари по центрах військового управління

Зокрема, з міркувань безпеки сьогодні не зможуть бути відправлені з кінцевих станцій поїзд №113/114/141/142 з Бахмута до Львова.

Також це стосується поїзда №732 Запоріжжя-Київ.

Крім того, Укрзалізниця призначила додатковий рейс з Києва до Вінниці.

Задля безпеки пасажирів потяг 45/46 Лисичанськ-Ужгород Укрзалізниця змінює маршрут південніше від кордону і прямуватиме через Полтаву. Відповідно посадки по станціям Суми, Ворожба, Ніжин, Конотоп, Бахмач не буде.

Також з Харкова до Києва відправиться експрес №722 за диспетчерським розкладом, можливі запізнення – у компанії просять стежити за офіційними оголошеннями на вокзалах.

Нагадаємо, що через можливе повномасштабне вторгнення Росії в Україну у Львові самоорганізована група людей збирає координаційну громаду волонтерів і активістів, які готові допомагати та реагувати на всі надзвичайні ситуації, що можуть трапитися. Зокрема, шукають та просять долучатися людей, які є господарями, власниками нерухомості у Львові або знають, де є житло, в якому можуть знайти прихисток переселенці чи можуть допомогти у його пошуку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!