Університети Львова увійшли до ТОП-10 найкращих вишів України за рейтингом Webometrics

4288 0
Два львівські університети стали лідерами у міжнародному рейтингу Webometrics та потрапили до ТОП-10 найкращих вишів серед 342-х українських.
фото: lnu.mow.fm

фото: lnu.mow.fm

Львівський національний університет імені Івана Франка (5 місце) та Національний університет «Львівська політехніка» (8 місце) увійшли до ТОП-10 найкращих університетів у міжнародному рейтингу Webometrics.

Перші місця здобули Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут», Сумський державний університет.

Читайте також: Два виші Львова увійшли у ТОП-10 «найцитованіших» університетів України

Загальний перелік, до якого увійшли майже 12 тисяч університетів світу (з них 342 вишів України), опублікований на сайті Ranking Web of Universities.

Довідка. Webometrics Ranking of World Universities – один з рейтингів університетів світу, за яким аналізують ступінь представлення діяльності вишів в інтернеті. Його складають з 2004 року і публікують два рази в рік (в червні-липні і січні). Розробкою рейтингу займається Лабораторія кіберметрики («Cybermetrics Lab») Національної дослідницької ради Іспанії («Spanish National Research Council», CSIC), яка діє при Міністерстві науки і освіти Іспанії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!