У четвер у Львові змінять організацію руху на Стрийській

3150 0
В четвер, 28 квітня, на «Арені Львів» відбудеться півфінальний матч Ліги Європи між «Шахтарем» та іспанською «Севільєю». Для того, щоб всі власників квитків добралися на матч, у місті запустять додатковий громадський транспорт та внесуть зміни у роботу світлофорів на вул. Стрийській, – передає прес-служба Львівської міської ради.
фото: wot.motortrend.com

фото: wot.motortrend.com

Так, очікується, що матч відвідає понад 33 тис. осіб. Тож рух громадського транспорту буде продовжено до 02:00 год. ночі 29 квітня. З 18:00 год. буде добавлено по 3 додаткових тролейбуси на кожен маршрут і додано 2 додаткових маршрути на шатл-баси.

Світлофори будуть виключатися з 20:00 год., переводитися у жовтий мигаючий режим на перехресті: Стрийська – Наукова, Стрийська – Максимовича, Стрийська – Вернадського і Стрийська – Сокільники. Про це заявив начальника управління транспорту та зв’язку Віктор Щир.

Відтак, у період з 20.00 год. до 22.00 год. та у період з 23.59 год. до 02.00 год. шатл-баси їздитимуть за маршрутами:

  • пл. Є. Петрушевича – вул. Шота Руставелі – стадіон «Арена Львів».
  • просп. Червоної Калини (біля Культурно-освітнього центру ім. О. Довженка) – вул. Хуторівка – стадіон «Арена Львів».

Щодо патрульної поліції міста Львова, то, як зазначив представник патрульної поліції міста Львова Юрій Лещишин, буде залучено максимальну кількість осіб. Вони будуть проводити організацію дорожнього руху на стадіоні і в околицях стадіону, також на вул. Стрийській, де будуть відключені світлофори. Тож патрульна поліція звертається з проханням до водіїв, щоб вони уважно слідкували за регулюванням патрульного на дорозі.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!