В Ірпені встановлять пам'ятну стелу на честь убитого росіянами актора Павла Лі

1130 0
Стела імені Павла Лі стане нагадуванням про самопожертву всіх, хто загинув, щиро і безкорисливо допомагаючи людям під час війни.
Фото: власний колаж

Фото: власний колаж

Неподалік місця, де минулого року в Ірпені загинув відомий український актор, телеведучий і громадський діяч Павло Лі буде встановлено пам’ятну стелу. Відповідне рішення ухвалили сьогодні на засіданні виконкому. Про це повідомив мер Ірпеня Олександр Маркушин.

«Павло Лі прийшов до координаційного штабу Ірпеня на початку березня і сказав, що хоче допомагати. Разом з іншими волонтерами допомагав з евакуацією населення, координував розвезення продуктів і медикаментів»– написав Маркушин.

Читайте також: Ірпінь стане моделлю для відбудови інших міст України 

6 березня, тоді, коли в Ірпені вже велися потужні артобстріли, не було зв’язку та світла, і коли волонтери збиралися евакуюватися до Києва, автівку, в якій був Павло Лі та ще два волонтери обстріляли окупанти. Павло не вижив. Сталося це на вулиці Пушкінській, 29. Тому стелу буде розміщено у парку Центральному – на перехресті вулиць Пушкінської та Університетської.

Додамо, Павло Лі народився у Євпаторії, у Криму. Знімався у кіно та рекламі, був актором дубляжу, зокрема озвучував «Король Лев», «Рятувальники Малібу», «Хоббіт», також брав участь у талант-шоу "Фабрика зірок-3", яке принесло йому широку популярність. Українській публіці Павло Лі відомий завдяки таким фільмам:  "Штольня"; "Звичайна справа"; "Тіні незабутих предків"; SelfieParty; "Правило бою" та "Зустріч однокласників".

Ігор Ющенко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!