У Telegram з’явився бот, що шукає дешеві автобусні квитки

2186 2
Бота звати Bussy, а його функціонал дозволяє шукати вигідні цінові пропозиції на вказані автобусні маршрути по Україні та Європі.
Фото: markconner.typepad.com

Фото: markconner.typepad.com

Для того, щоб почати користуватися ботом, необхідно ввести місто відправлення, місто прибуття та дату запланованої подорожі. Після цього бот підбере найбільш вигідні пропозиції та надішле посилання на сторінку бронювання квитків. Про це повідомляє ain.ua.

Зображення: ain.ua

Читайте також: Polskibus припиняє існування. Деталі

Бот працює з англійською та українською мовами. Він був створений харків’янином Владиславом Сіріньком. У планах у розробника запустити додатковий інструментарій бота та забезпечити користувачів можливістю купувати квитки прямо в Telegram.

 

Читайте також:
26 Грудня, 2017 09:55
Віктор Нічого особливого - звичайний собі сервіс. Я набагато швидше знайду собі автобусного квитка на басфорі.
20 Грудня, 2017 23:45
Дмитро @dnechepa Не розумію, чому таким новинам вділяють взагалі увагу. В Телеграмі є багато цікавих ботів і цей не новинка. Мережа Телеграм вже давно запустила своє коріння в Україні. Можна замовляти білети, підбирати фільми, завантажувати музику навіть із соціальних мереж через Телеграм. Є багато цікавих каналів, на яких люди знаходять просто все, що потрібно їм. Взяти наприклад Think M. ([***]s://t.me/think_m). Канал який підійте сотні людей, на якому зібрано дуже багато музики і вся вона зберігається в кеш. Тому слухати можна завжди, не зважаючи є у Вас інтернет чи ні.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!