Які аптеки працюють у Львові без світла. Адреси

1076 0
Понад 100 аптек «D.S.» у різних регіонах України уже мають технічну можливість працювати у разі відключення електроенергії.
Фото: мережа аптек DS

Фото: мережа аптек DS

В Україні створили карту аптек із автономним живленням. Відтепер на сайті мережі аптек «D.S.» у розділі «Наші аптеки» можна знайти інтерактивну карту, на якій позначені актуальні адреси аптек мережі, що мають можливість працювати у разі планової і/або аварійної відсутності енергопостачання.

Джерело: мережа аптек DS

Знайти населений пункт та застосувати фільтр «Аптеки з автономним живленням» можна тут. Понад 100 аптек «D.S.» у різних регіонах України уже мають технічну можливість працювати у разі аварійного і/або планового відключення електроенергії.

Інтерактивна карта за потреби оперативно оновлюється, тож адреси можуть змінюватися, тому перевіряйте актуальність інформації на момент, коли плануєте похід до аптеки. Також аптеки мережі «D.S.» позначені на карті пунктів незламності України, їх можна переглянути тут.

Партнерська публікація

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!