Політична реклама

В Україні заборонили використання лубненського «Валідолу»

1837 0
Державна служба з лікарських засобів заборонила реалізацію, зберігання та застосування лікарського засобу «Валідол-Лубнифарм», таблетки по 0,06 г №6, у контурних чарункових упаковках, серій 130210, 140210, 450610, з маркуванням компанії «Лубнифарм».

Про це повідомляють «Українські новини» з посиланням на розпорядження Держліків №460-1.3/2.0/17-13 від 8 січня, - пише "Львівський портал".

Дане рішення прийнято на підставі офіційної інформації від компанії «Лубнифарм» про закінчення терміну придатності «Валідол-Лубнифарму» вказаних серій.

Суб´єктам господарювання, які здійснюють реалізацію і застосування ліків, після отримання зазначеного розпорядження необхідно перевірити наявність даних ліків вказаної серії і вжити заходів з його знищення.

«Валідол-Лубнифарм» призначений до застосування при нападах стенокардії, неврозах, істерії, нападах «морської» або «повітряної» хвороби.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!