В українських потягах хочуть продавати книги

1781 1
Сервіс планують впровадити до кінця року.
фото: haloofbooks.com

фото: haloofbooks.com

«Укрзалізниця» планує впровадити продаж книг у пасажирських потягах. Про це розповів у інтерв’ю «Економічній правді» в.о. голови правління компанії Євген Кравцов.

«Є широка програма впровадження нових сервісів з обслуговування. Перше – пов’язане з харчуванням. Це вже працює. Друге – ланч-бокси, які ми вже оголосили і плануємо запустити впродовж місяця. Наступний напрям – до кінця 2017 року плануємо впровадити продаж книг», – говорить він.

Читайте також: Wizz Air запустить авіарейс зі Львова до Лондона. Розклад, вартість

Крім того, за словами Кравцова, упродовж наступних півроку «Укрзалізниця» хоче запустити програму лояльності по всій мережі компанії.


Читайте також:
20 Листопада, 2017 16:06
... Звичайно, береш ланч-бокс, книжку i iдеш в [***] туалет в вагонi 1965 року випуску. Залишився останнiй напрям - ризетка i wifi, щоб читати фейсбук порошенка про те як космiчнi кораблi бороздять...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!