В Укрзалізниці планують змінити технологію прибирання у потягах

3508 0
Прибиральники перейдуть на парогенератор і миючий порохотяг.
Фото: info.uz.ua

Фото: info.uz.ua

«Укрзалізниця» планує оновити гарячу лінію «Чистота в потягах», щоб оперативно отримувати інформацію від пасажирів про прибирання вагонів, та змінити технологію прибирання у потягах. Про це у п'ятницю, 11 травня, розповів журналістам в.о. голови правління «Укрзалізниці» Євген Кравцов на брифінгу, повідомляє Zaxid.net.

«Ми вивчили позитивний досвід наших колег з Білорусі, Казахстану та європейських колег та запроваджуємо у нас найкращі технології. Ми виконуємо доручення Уряду України та змінюємо якість подорожей у поїздах. Особливо актуально це зараз, напередодні літніх перевезень», – розповів він.

Читайте також: Укрзалізниця встановила платіжні термінали для оплати квитків карткою

За його словами, останні кілька років під час прибирання та мийки пасажирських вагонів використовувалися різні миючі засоби для різних видів поверхонь та ступенів забруднення. Тепер «Укрзалізниця» буде використовувати єдиний універсальний миючий і дезінфікуючий засіб британського виробництва. За своїми якісними характеристиками він значно переважає наявні миючі та дезінфікуючі засоби.

«Цей засіб використовується на всіх континентах світу для прибирання аеропортів, літаків, залізничних вокзалів і вагонів метрополітену. Наразі він є найбільш ефективним за миючими та дезінфікуючими властивостями і є найбезпечнішим для здоров’я пасажирів, що також підтверджено міжнародними сертифікатами ISO. Миючий засіб також допоможе боротися з неприємними запахами», – прокоментував Євген Кравцов.

Читайте також: Львівська залізниця змінила графік руху приміських поїздів. Оновлений розклад

Для покращення прибирання поїздів кожна бригада мийників-прибиральників буде використовувати парогенератор і миючий порохотяг. Для цього філія «Пасажирська компанія» планує придбати 120 побутових пароочисників, 120 миючих порохотягів Karcher та 9600 літрів універсального миючого засобу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!