Політична реклама

Вчені радять їсти подалі від комп'ютерів і мобільних телефонів

2714 0
Українські вчені вважають, що приймати їжу поруч з комп‘ютером небезпечно для здоров’я. Справа в тому, що під впливом електромагнітних випромінювань вода або їжа, що знаходиться біля монітора спотворює свої властивості.

Мова йде не стільки про їжу, скільки про воду, яку вона містить. Фахівці з Інституту екології людини в Києві досліджували воду, яку залишали на деякий час в одному приміщенні з мобільним телефоном або комп'ютером. Вчені проводили детальний молекулярний аналіз рідини до і після експерименту. Воду для експериментів вчені вибрали не випадково, адже саме з неї на 80 відсотків складається людський організм.

Як пояснив професор Михайло Курик, «вода відчуває навіть слабкі електромагнітні поля». Структура молекул змінюється на гірше. Вода стає агресивною. Шкідливий вплив накопичується, але людина при цьому не відчуває дискомфорту. Однак згодом розвиваються рак, хвороби Альцгеймера, Паркінсона. Аналогічний шкідливий вплив на воду чинять мобільні телефони.

Джерело: vkurse.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!