Великобританія привітала Україну віршем Ліни Костенко. Відео

15185 0
З нагоди 25-річчя Незалежності України посольство Великобританії записало відео-привітання.

Співробітники дипломатичної місії – британці та українці – зачитали уривок з «Марусі Чурай» Ліни Костенко – «Буває часом сліпну від краси».

«Ми вирішили привітати українців саме віршем. Рядки Ліни Костенко надзвичайно поетичні та правдиві: «Така краса, висока і нетлінна, що хоч спинись і з Богом говори», – зазначили у прес-службі посольства.

Додамо, сьогодні – День Незалежності України. Мешканців та гостей Львова запрошують долучитись до спільної молитви, відвідати тематичні культурно-мистецькі, науково-розважальні заходи, які пройдуть у різних локаціях міста, а також вшанувати пам’ять Героїв України на Личаківському кладовищі. Якщо ви ще не знаєте, як провести вихідний, пропонуємо вам добірку цікавих заходів у Львові

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!