Київ

Посольство Алжиру відновлює роботу у Києві

1294 0
Установа не працювала майже рік.
Фото: Відкриті джерела

Фото: Відкриті джерела

Посольство Алжиру, яке закрилося після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну, відновить роботу в Києві. Про це пишуть у The Guardian.

Про те, що посольство відновить роботу в столиці України повідомила державне телебачення Алжиру з посиланням на заяву міністерства закордонних справ. 

«Це рішення входить в рамки збереження інтересів алжирської держави та інтересів національної спільноти в цій країні», – пояснили у МЗС Алжиру.

Читайте також: Kyiv Road неподалік посольства рф

Посольством Алжиру в Києві, яке призупинило свою діяльність через погіршення ситуації з безпекою в Україні, буде керувати тимчасово повірений у справах.

Посольство закрилося в березні минулого року після того, як росія почала повномасштабне вторгнення в Україну.

У міністерстві зазначили, що рішення про відкриття посольства набуде чинності якнайшвидше. Посольством керуватиме тимчасово повірений.

Нагадаємо, у Лондоні у знак підтримки України одну з вулиць назвали на честь Києва, а потім розфарбували її в кольори українського прапора.

Ігор Ющенко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!