Від березня на Львівщині посилено слідкуватимуть за вантажівками

2030 0
Вже наступного місяця на дорогах Львівської області запрацюють три нові пересувні габаритно-вагові комплекси.
Фото: ar.volyn.ua

Фото: ar.volyn.ua

«Мобільні» комплекси дозволять ефективніше контролювати рух великовагових транспортних засобів: виявляти та штрафувати вантажівки, котрі їздять перевантаженими та порушують встановлені обмеження, руйнуючи автомобільні траси, – повідомляють у прес-службі Львівської облдержадміністрації. 

Читайте також: У Львові реконструюватимуть вулицю Чернівецьку

«Заплановано, що на дорогах області нові пересувні ГВК працюватимуть вже з 7-го березня. У першу чергу, йдеться про дороги із найбільшою інтенсивністю руху. Це автошляхи державного значення Київ-Чоп, Львів-Рава-Руська, Львів-Тернопіль, Львів-Радехів-Луцьк та інші. "Місця дислокації "мобільних" ваг постійно змінюватимуться. Таким чином це не дасть можливості перевізникам обмінюватися інформацією і планувати маршрути в обхід вагових комплексів», – наголосив в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку Львівської ОДА Роман Кокотайло.

Додамо, для придбання трьох вагових комплексів з обласного бюджету у 2016-му році виділили 500 тисяч гривень. 

Опублікувала Марічка Мишок

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!