Від сьогодні у Львові розпочався опалювальний сезон

2214 0
Сьогодні, 9 жовтня, міський голова Львова дав розпорядження про початок опалювального сезону для усіх категорій споживачів теплопостачальних підприємств, – повідомляють у прес-службі Львівської міської ради.
Фото: report.if.ua

Фото: report.if.ua

Відповідно до розпорядження міського голови про початок опалювального сезону, сьогодні розпочався запуск в роботу об’єктів теплопостачання – котелень, ЦТП для подачі опалення до усіх споживачів, будинки яких готові до опалювального сезону. Однак, для нормалізації подачі опалення необхідно трохи часу, адже цей процес не відбувається миттєво.

Читайте також: Як економити в опалювальний сезон: 3 прості поради

Цього опалювального сезону на обслуговуванні ЛМКП «Львівтеплоенерго» знаходиться 1625 житлових будинків, 177 закладів освіти та 50 установ охорони здоров’я.

Нагадаємо, що сьогодні вже подали тепло до деяких львівських лікарень, від яких до ЛМКП «Львівтеплоенерго» надійшло відповідне звернення.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!