Хто очолив рейтинг найбагатших громад Львівщини та якою буде територія вздовж Погулянки. Підсумки доби

1955 0
Нині 6 листопада та 621 доба героїчного протистояння російській агресії.

Ситуація на фронті:За даними Генштабу ЗСУ (станом на 6:00), за добу відбулося 53 бойових зіткнень. Українська авіація та підрозділи ракетних військ завдали 15 ударів по районах зосередження противника. Уражено 3 ворожих артилерійських засоби. Силами ППО знищено 4 розвідувальних БпЛА.

Також рф учергове атакувала Україну, застосувавши 2 керовані авіаракети Х-59, балістичну – «Іскандер-М», протикорабельну – «Онікс», 2 керовані ракети Х-31 та 22 ударні БпЛА типу «Shahed-136/131». Удари були завдані по припортовій інфраструктурі Одеської області та об’єктах цивільної інфраструктури міста Херсон. Протиповітряною обороною знищено дві ракети Х-59 та 15 ударних БпЛА. Внаслідок російських тератак є поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоповерховий будинок, портова інфраструктура, авто.

Читайте також: Зеленський прокоментував загибель бійців 128-ї бригади у Запорізькій області. «Це трагедія, якої можна було уникнути. Міністр оборони Умєров доповів мені про заходи, яких вжито, щоб зʼясувати всі обставини того, що сталося, хто конкретно та які розпорядження давав. За фактом трагедії було зареєстровано також кримінальне провадження. Триває відповідне розслідування».

Та: Без призову та з новою культурою: В Україні затвердили концепцію військової кадрової політики Міноборони. Головним акцентом концепції називають гарантоване задоволення потреб ЗСУ в людях під час повномасштабної війни, інтеграція в євроатлантичний безпековий простір, взаємосумісність ЗСУ зі збройними силами держав-членів НАТО.

Ключові події:

1. Назвали найбагатші громади Львівщини. Хто очолив рейтинг. Брали до уваги рівень дотаційності бюджетів громад, власні надходження у розрахунку на одного мешканця, видатки розвитку, видатки на утримання апарату.

Читайте також: Якою буде територія вздовж Погулянки. У Львові обрали переможця архітектурного конкурсу. Визначено три найкращі проекти.

Основними завдання конкурсу є «формування вхідної алеї в парк з вулиці Погулянка, рекреаційної зони з інфраструктурою вздовж потічка на південному схилі ділянки Погулянка, побудова дитячого садка для потреб кварталу, а також створення якісного прикладу європейського житла з соціальною та комерційною інфраструктурою з урахуванням сучасних вимог урбанізму на межі паркової зони»;

2. У Київській області на 100% запустили опалювальний сезон. Створено необхідний запас котлів, насосів і насосних станцій, теплогенераторів.

Читайте також: Україна отримала від ЄС 370 шкільних автобусів. Відомо, що серед них є й інклюзивні, що мають підйомники для учнів, які користуються колісними кріслами;

3. На приміських маршрутах Львівщини запрацювала безготівкова оплата. У всіх 1050 автобусах обтяжених договорами з ОДА встановили обладнання для безготівкої форми оплати за проїзд. Принцип роботи полягатиме за схемою «check-in – сheсk-out», що дозволяє пасажиру сплачувати лише за відстань, яку він фактично проїхав відповідно до тарифної сітки.

Читайте також: У Львові заборонили паркуватись на одній із вулиць. Йдеться про паркову частину вул. Віри, Надії, Любові;

4. В Україні фіксують спалах вірусного гепатиту А. Яка ситуація на Львівщині. В області ситуація наразі контрольована, однак від початку року в області захворювання діагностували у 19 осіб. Серед них було 5 дітей.

Читайте також: Чому хворі із коронавірусом потрапляють до лікарень Львова у важкому стані. Пояснення лікаря. Як повідомив керівник інфекційної лікарні Сергій Федоренко, більшість із цих пацієнтів не отримали жодного щеплення від коронавірусу. Крім того, їхній важкий стан зумовлений тим, що хворі займаються самолікуванням удома;

5. Найцінніші полотна та скульптури із Львівської галереї мистецтв евакуювали в ЄС. «Ми прийняли для себе рішення, що максимально вивеземо за кордон найякісніше і найцінніше, що в нас є. Перебуваючи там, наші шедеври де-факто будуть в евакуації, у безпеці, а з іншого боку – відкриють нові сторінки історії української культури для іноземців», – сказав керівник галереї Тарас Возняк.

Читайте також:  Українці спостерігають у небі незвичне явище. Фото. У неділю, 5 листопада, у багатьох областях України, зокрема, у Київській, можна спостерігати незвичне явище – «північне сяйво Аврора». Користувачі соцмереж діляться фото із різних регіонів.

Та: У Львові та області прогнозують сильний вітер. У найближчі два дні синоптики прогнозують у Львівській області вітер та невеликий дощ. У понеділок хмарно з проясненнями. Вночі невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Вітер південно-західний. Температура удень 11 – 13°.

Слава Україні. Гарного Вам дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!