Частину вулиці Стрийської тимчасово перекрили для руху. Схема об’їзду

5782 0
Через ремонтні роботи обмеження триватимуть до суботи, 3 вересня
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Від сьогодні, 1 вересня у Львові буде обмежено рух транспорту на частині вул. Стрийської. Через часткове перекриття не курсуватиме тролейбус №25. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Так, від сьогодні, 1 вересня з 08:00 год і до 22:00 год суботи, 3 вересня обмежать рух на частині вул. Стрийської, на непарній стороні – від будинку №31 до вул. Героїв Майдану.

Обмеження у русі на даному відрізку вводять через ремонт дорожнього полотна шляхом влаштування тонкошарового покриття, яке здійснюватиме ТзОВ «Онур».

Читайте нас у Instagram: актуальні та важливі новини Львова та України

В управлінні транспорту ЛМР також зауважили, що на час ремонтних робіт буде призупинено курсування тролейбуса № 25. Усі інші маршрути громадського транспорту, які курсують по вул. Стрийській, їздитимуть без змін.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!