Відсьогодні у Львові тролейбус № 9 курсує за продовженим маршрутом

4425 0
У неділю, 22 січня, у Львові тролейбус №9 здійснив випробувальні поїздки і вже відсьогодні, 23 січня, курсуватиме до нового терміналу аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.
фото: facebook.com/Lvivelectrotrans

фото: facebook.com/Lvivelectrotrans

Як повідомляють у прес-службі ЛКП «Львівелектротранс», з 22 січня тролейбус №9 почав їздити за продовженим маршрутом – від ЛНУ ім. Івана Франка до нового терміналу львівського аеропорту.

Читайте також: Із просп. Червоної Калини на вул. Хуторівку хочуть пустити тролейбус

Наразі на маршруті курсуватимуть три тролейбуси та єдиний львівський електробус. До цього до нового терміналу їздив лише маршрутний автобус №48.

Нагадаємо, прокладання тролейбусної лінії до нового терміналу розпочали в жовтні 2016 року. Роботи зі встановлення опор та контактної мережі планували завершити раніше, але цьому завадила несприятлива погода. Щоб продовжити тролейбусний маршрут, комунальне підприємство «Львівелектротранс» уклало договір вартістю 4,5 мільйона гривень.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!