Visa збільшила ліміт для безконтактних платежів без введення ПІН-коду

1623 0
Для України цей ліміт збільшений до 1500 гривень.
Фото: visa.com.ua

Фото: visa.com.ua

Компанія Visa збільшує ліміти для безконтактних транзакцій, при проведенні яких не потрібно вводити Пін-код. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Читайте також: Visa запустить сервіс, що перетворює смартфон на платіжний термінал

Для України цей ліміт збільшений до 1500 гривень. У компанії кажуть, що понад 52% всіх транзакцій в Україні вже проводять безконтактно.

«Цей крок дозволить покупцям оплачувати покупки в один дотик, використовуючи безконтактну платіжну карту. Новий платіжний ліміт без введення ПІН-коду на 50% вищий за попередній, який становив 1000 гривень, що робить щоденні транзакції більш зручними для користувачів України», – йдеться у повідомленні.

Водночас під час безконтактних оплат смартфоном і смарт-годинниками з цифровими картами Visa введення ПІН-коду не вимагається для транзакцій на будь-яку суму.

Читайте також: Нацбанк дозволив відкривати рахунки онлайн в усіх банках

Нагадаємо, вже рік Visa випускає в Україні лише безконтактні картки. Зазначимо, власникам телефонів на основі іOS не варто чекати на подібний сервіс, адже компанія Apple обмежує «чужі» NFC-платежі, аби розвивати Apple Pay.


ТЕГИ: Visa, картка Visa

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!