Політична реклама

Візз-Ейр вводить плату за реєстрацію на рейс в аеропорту

1449 0
Авіакомпанія «Візз Ейр Україна» вводить плату в розмірі 115 гривень за реєстрацію на рейс, яку пасажир здійснює в аеропорту.

При реєстрації через інтернет плату за послугу не нараховуватимуть.

Як повідомили у прес-службі авіакомпанії, нові правила набувають чинності з 26 лютого 2014 року.

У «Візз Ейрі» пояснюють, додатковий збір за реєстрацію в аеропорту стимулюватиме пасажирів проходити реєстрацію в інтернеті в режимі онлайн, а компанія зможе скоротити свої витрати.

Такий крок дозволить авіакомпанії скоротити витрати на наземне обслуговування і запропонувати пасажирам доступні ціни.

Безкоштовна реєстрація на рейс через Інтернет доступна на сайті wizzair.com за 30 днів і не пізніше трьох годин до часу вильоту згідно розкладу для пасажирів із зареєстрованим багажем і без нього.

Пасажири, які реєструються через Інтернет, повинні роздрукувати свій посадковий талон перед прибуттям в аеропорт. З роздрукованим посадковим талоном слід приїхати в аеропорт не пізніше ніж за 40 хвилин до часу відправлення рейсу за розкладом.

Додатковий збір за реєстрацію на рейс в аеропорту не стягуватимуть в тих аеропортах, де реєстрація через інтернет поки не працює.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!