Внаслідок ракетного обстрілу росії в Київській області загинула жінка

844 0
Під час повітряної атаки 69-річна жінка знаходилась на кладовищі.
Фото: Андрій Нєбитов

Фото: Андрій Нєбитов

Внаслідок ракетного обстрілу росії в Київській області загинула жінка. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області.

«​​Ворожа ракета вбила жительку села Плесецьке. На жаль, все ж є загиблі внаслідок вчорашнього ракетного обстрілу окупантів. Під час повітряної атаки 69-річна жінка знаходилась на цвинтарі, вшановувала пам'ять чоловіка та загинула через смертельне поранення уламками ракети», – пояснив він.

Читайте також: У Києві під час відключення світла електросирени не працюють. Як дізнатися про тривогу 

Нєбитов закликав громадян під час повітряної тривоги знаходитись в укриттях. 

Нагадаємо, 15 листопада російські окупанти випустили по Україні близько сотні ракет. У Київській області внаслідок ракетної атаки рф пошкоджено 10 будинків. Також через безпекову ситуацію заклади освіти Київській області до кінця тижня працюватимуть у дистанційному режимі.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!