Водіїв просять не паркуватися на Коперника через запуск великих автобусів

1808 0
Запарковані авто заважають проїзду автобусів №9 та №45.
Ілюстративне фото: prm.ua

Ілюстративне фото: prm.ua

Управління транспорту просить водіїв не паркувати авто на смузі для громадського транспорту на вулиці Коперника, зокрема на відрізку від Вітовського до Бандери. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Як курсують маршрутки у Львові. Розклади руху. Інфографіка

Запарковані авто заважають руху автобусів великого класу, які цього тижня почали їздити на маршруті №45, що з’єднує площі Галицьку та вулицю Наукову. Крім цього, з 12 січня цією вулицею курсуватимуть великі автобуси на маршруті №9.

«Ці два маршрути курсують по Коперника. Однак, на цій вулиці, на смузі для громадського транспорту, водії приватних авто постійно паркують свої автомобілі. Інспектори з паркування штрафують таких водіїв, однак машини все одно залишають. Оскільки на маршруті № 45 курсують великі автобуси, то їм складно проїхати цей відрізок дороги», — наголосили в управлінні транспорту ЛМР.

Читайте також: Із Рясного до приміського вокзалу відновлять маршрут №49

Нагадаємо, великі автобуси вже запустили до ВинниківРясного та Брюховичів. У планах комунального АТП також запустити великі автобуси ще на п’ять маршрутів, де нині курсують автобуси середньої місткості.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!