Ворог знову атакував ракетами Дніпропетровщину. Пошкодено колії, є поранений

3496 0
Росіяни обстріляли залізницю.
Фото: Слово і Діло

Фото: Слово і Діло

Сьогодні о 15:55 год росіяни вдарили ракетами по Павлоградському району на Дніпропетровщині. Сталося попадання в залізницю, через що пошкоджено колію та вибухнули вагони. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

«Ворожі удари по Павлоградському району. Одна ракета влучила в залізницю. Сильно пошкоджені колії та контактні мережі. Вибухнули вагони. Рух потягів зупинено. Рятувальники приборкують пожежу. Попередньо, загиблих немає», – повідомив він.

Читайте також: Ворог завдав удару трьома ракетами по Одещині. Є постраждалі

Ще одна ракета втрапила на відкриту місцевість, через що відбулося займання. Одна людина отримала поранення.

Це другий ракетний обстріл ворога Дніпропетровщини за добу. Зі слів Валентина Резніченка, вночі ворог обстріляв інфраструктурний об’єкт у Дніпрі, завдавши серйозних руйнувань. Двоє людей було поранено. Також «приліт» був на автозаправку у Кривому Розі, де рятувальники загасили займання. 

Також вночі росіяни випустили ракети по Полтаві та Кременчуку. 

Нагадаємо, що зараз український Схід може стати основною ціллю Росії, зважаючи на те, що досі поставлених на початку «спецоперації» цілей вона не досягла. Раніше РФ заявляла, що концентруватиме свої зусилля на повному звільненні Донбасу, проте може також спробувати штурмувати обласні центри – Київ, Харків, Чернігів, Суми.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!