Ворог завдав нового ракетного удару по Василькову на Київщині

2582 0
Місяць тому Росія вже обстрілювала це місто неподалік Києва.

Сьогодні, 3 квітня, ворог вчергове завдав ракетного удару по місту Василькову на Київщині. Частину ракет вдалось збити українським системам ППО. Про це повідомили у Повітряному командуванні «Центр» .

«Ця територія була обстріляна ворожими ракетами місяць тому і зазнала значних руйнувань, майже всі приміщення згоріли від ракетного удару. Нині ж орки знову влучили в будівлю штабу, яка вже була зруйнована. На території також дислокувався навчальний центр і цивільний коледж, який зараз своїми силами громада почала відновлювати після пожежі», – йдеться в повідомленні

Читайте також: «Хотіли Сребреницю XXI століття?», – Подоляк звернувся до лідерів Європи на тлі масових вбивств під Києвом

За попередніми даними, декілька працівників отримали поранення, їх евакуювали до місцевого лікувального закладу, один із них в критичному стані під наглядом лікарів. Рятувальні служби розбирають завали та шукають живих людей. 

Командування зазначає, що окупанти залякують мирне населення, бо на території, куди прилетіла ракета, наводили порядок на вулиці і в будівлях працівники закладу.

Нагадаємо, що сьогодні ворог завдав кілька ракетних ударів по Миколаєву. Уночі з повітря також атакували Одесу. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!