Wizz Air залишається в Україні. Чи літатиме зі Львова?

2714 0
Угорська авіакомпанія Wizz Air фізично збереже свою дочірню компанію в Україні – «Візз Ейр Україна», повідомив журналістам перший заступник міністра інфраструктури України Володимир Шульмейстер у п'ятницю.

За його словами, про це йшлося під час зустрічі з керівництвом угорської авіакомпанії, яку ініціювало міністерство.

«Візз Ейр Україна» залишається, як тільки вони зрозуміють, що рівень ризиків для них знижений, вони цю компанію перезапустять», –  сказав він.

Крім того, за словами першого заступника міністра інфраструктури, Державіаслужба України вже переоформила дозволи на польоти до Польщі, Німеччини, Кіпру, тривають переговори про польоти угорської компанії між Україною та Італією, Іспанією, для чого необхідні дозволи цих країн.

Читайте також: В аеропорту «Львів» – новий керівник. 5 деталей призначення

Міністерство також пропонує компанії виконувати рейси зі Львова.

Окрім цього, Шульмейстер повідомив, що угорський авіаперевізник виконуватиме рейси з Угорщини до Вільнюса та Софії, також тривають переговори про виконання ним рейсів із цих міст в Україну.

Як повідомлялося, угорська Wizz Air Holdings Plc продовжить реструктуризацію діяльності в Україні і з 20 квітня 2015 року Wizz Air Hungary виконуватиме вісім рейсів в Україну та з України, а її дочірня авіакомпанія «Візз Ейр Україна», яка нині виконує 16 рейсів на двох літаках, – припинить свою діяльність із 20 квітня.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!