Політична реклама

Як отримати молодіжний кредит на житло у Львові. ІНФОГРАФІКА

21279 1
Згідно із законом молода сім’я у Львові може отримати пільговий безготівковий кредит для придбання житла. Для цього потрібно підготувати необхідний пакет документів та подати їх у «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву».

Протягом минулого року у Львові за цією програмою кредит на житло отримали дев’ять осіб. Як повідомляло tvoemisto.tv, цього року у списку на отримання житла є уже 15 осіб.

 

 

Однак кредит надають  відповідно до рейтингів претендентів. Рейтинг вищий у того, хто зібрав більше балів, відповідно той і отримує кредит у першу чергу.

Перевага у наданні кредиту віддається молодим науковцям (від 1 до 5 балів), спортсменам (7 балів), сім’ям, у яких чоловік або дружина у поточному році досягає граничного віку надання кредиту – 35 років (9 балів). За кожну дитину додають по 1 балу. Також 10 балів додають подружжю, яке має право на позачергове надання житла.

При однаковій кількості балів у кількох кандидатів, перевагу надають тим, які зареєстровані у фонді сприяння молодіжному житловому будівництву раніше.


Читайте також:
12 Грудня, 2014 02:14
[email protected] Ви знаходитесь в необхідності будь-якого кредит? КРЕДИТ ФІНАНСОВИЙ ЕКСПЕРТ РІШЕННЯ Контакту нам по електронній пошті:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!