Як курсуватимуть нічні автобуси у Львові. Прогнозовані маршрути

11793 4
У Львові активно обговорюють питання повернення нічних маршрутів, які повинні поєднувати центр міста і вокзал із віддаленими районами. Наразі Управління транспорту та зв'язку організувало опитування щодо доцільності нічних рейсів і за їх результатами пропонує 7 маршрутів по усьому місту.
фото: 4vlada.com

фото: 4vlada.com

В Управлінні транспорту та зв’язку інформують, що нічні маршрути не повинні бути дуже довгими, але максимально покривати великі житлові райони. Прогнозований інтервал руху такого транспорту – від 40 хвилин до однієї години, вартість проїзду – удвічі дорожча звичайної. Також планується, що в салоні працюватиме міліціонер або активісти з безпеки міста.

Наразі планують 7 нічних маршрутів. Чотири маршрутки виїжджатимуть із залізничного вокзалу і рухатимуться у напрямках Автовокзалу «Північного», що на вулиці Богдана Хмельницького,  торгово-розважального центру «Кінг Крос Леополіс», вулиці Пасічної та проспекту Червоної калини. Інші ж три відправлятимуться із центру міста – площі Різні – і  рухатимуться до вулиць Левандівської, Городоцької та Наукової.

Долучитись до обговорення маршрутів можна за посиланням.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
2 Травня, 2015 11:51
Тарас Хоча нам би налагодити рух 29 маршрутки принаймні у вечірній час, бо після 19,00, виконавши план, водії тупо з"їжджають з рейсу і ніхто цього не контролює, диспетчерська служба у Львові відсутня. Перевізник щасливий, що йому продовжили маршрут до винниківського госпіталю, бабло гребе лопатою, а своїх зобов"язань не виконує. Мешканці ж Лисинич змушені з Тракту Глинянського 2,5-3 км ходити пішки. Має хтось у Львові вплив на перевізників від ВО "Свобода"?
2 Травня, 2015 11:45
Тарас До Винник по Тракту Глинянському через Лисиничі
1 Травня, 2015 10:51
Гість Ну взагалі так, Винники це не Львів. За такою логікою треба автобуси в кожне село золотого кільця пускати...
29 Квітня, 2015 23:23
Orest Вибачте а Винники це не Львів?? Чому по Личаківській до Винник А далі до вокзалу не пустити нічний автобус??? Подумайте!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!