Як виглядатиме оновлена Urban бібліотека у Львові. Фото

4557 0
Бібліотека має стати простором для спілкування для відвідувачів.
Фото: Facebook-сторінка Андрія Москаленка

Фото: Facebook-сторінка Андрія Москаленка

Завтра, 11 травня, у Львові на вул. Устияновича, 4 відкриють Urban бібліотеку. Перші фото з оновленого простору бібліотеки на своїй сторінці у Facebook опублікував заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

Відкриття розпочнеться о 12:00 із екскурсії оновленою бібліотекою та VR інсталяцію від київської мисткині Дарини Фес. О 18:30 відбудеться лекція головного урбаніста Ейндговена Кейса Донкерса, а о 20:00 — концерт електронної музики. 

Читайте також: Біля генконсульства Польщі у Львові з’явиться ще один громадський простір

Нагадаємо, проект Urban бібліотеки розпочали у 2015 році. Переможцем обрали бібліотеку №8 на вул. Устияновича. Реконструкцію приміщення розпочали 2016 року. За два роки на ремонт використали більше двох мільйонів гривень, за які замінили системи опалення, вентиляції, електропостачання, відремонтували приміщення та оновили меблі.

Проек розробили у НВФ «Рутенія», а виконавцем робіт обрали ТзОВ «Західбудком». Раніше бібліотеку планували відкрити ще восени торік.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!