У Львові Генконсульство Польщі не скасовує онлайн-реєстрацію

5726 0
У зв’язку із пожвавленим обговоренням змін у реєстрації для подання документів на отримання польських віз у сусідньому Волинському регіоні, Tvoemisto.tv дізналося у Генеральному консульстві Республіка Польща у Львові, які зараз правила запису для здачі документів у візових центрах.
Фото: lowcostavia.com.ua

Фото: lowcostavia.com.ua

Як записатись?

Записатись на здачу документів у візових центрах мешканці Львівського консульського округу можуть двома способами: або через сайт або через кол- центр.

Кол-центр для консультації стосовно запитань, пов’язаних з отриманням візи, а також для запису на подачу документів функціонує за таким и номерами:

+ 38 044 5945496

+ 38 032 2351776

+ 38 032 2424564

+ 38 050 1179053

+ 38 067 3430480

+ 38 093 1755503

Час роботи кол-центру: 08:30 – 22:00, з понеділка по п’ятницю.

Проте, журналіст Tvoemisto.tv намагався додзвонитися до кол-центру упродовж 2 днів, та усі телефонні лінії постійно зайняті. Зареєструватись в системі e-Konsulat наразі теж неможливо.

Перевірити вільні дати реєстрації для подання документів можна за посиланням.

Хто може здійснювати запис?

Уже понад  три роки запис /перезапис /скасування реєстрації  через кол-центр може бути здійснене винятково заявником особисто або батьками за неповнолітніх дітей.

Також варто зауважити, що дзвінки, які здійснюються з невизначиних номерів, автоматично блокуються та не спрямовуються до операторів.

У Волинській, Рівненській та Тернопільській областях рішення про блокування дзвінків із невідомих номерів прийняли нещодавно.

Читайте також: У Львові відкрили візовий центр Угорщини: як він працюватиме?

Нагадаємо, у ТЦ «Форум Львів» працюють візові центри інших країн, зокрема Чехії, Литви, Німеччини, Канади, Болгарії, Греції, Словенії, Бельгії, Нідерландів, Хорватії та Польщі.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!