Якою буде погода на початку жовтня у Львові

7093 0
1 жовтня температура повітря дещо підніметься, але дощитиме.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

На початку жовтня у Львові та області синоптики прогнозують короткочасні дощі. Уночі температура повітря знизиться до 5° тепла, а вдень може піднятись до 16-20°. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у Львівському гідрометцентрі.

1 жовтня у Львові очікуються короткочасні дощі. Вдень температура повітря підніметься до 20° тепла, а вночі становитиме 7° – 12°. Вітер південно-західний, 5 – 10 м/с. 2 жовтня вночі помірні, вдень невеликі дощі. Вітер північно-західний, 9 –14 м/с. Температура тепла вночі 7° – 12°, вдень може піднятись до 17°. 

Читайте також: Львів у дощову погоду. Фото дня

3 жовтня хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень невеликі дощі. Вітер північно-західний, 9 –14 м/с. Температура тепла вночі 5° – 10°, вдень 10 – 15°. 4 жовтня синоптики прогнозують дощі. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура 5° – 10° вночі, і 8° – 13° тепла вдень. 

Нагадаємо, що синоптики попереджають про грози на сьогодні, 1 жовтня. У Львові прогнозують I-III рівні небезпечності.

Антоніна Костик

_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!