ЄС послабив шостий пакет санкцій проти росії, – Подоляк

1846 0
У шостому пакеті санкцій проти росії на сайті Ради ЄС зникла згадка про обмеження щодо хмарних технологій.
ФОТО: ЄВРОПЕЙСЬКА ПРАВДА

ФОТО: ЄВРОПЕЙСЬКА ПРАВДА

Євросоюз послабив шостий пакет санкцій проти росії, з якого викреслили заборону доступу до хмарних сервісів. Про це повідомив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

«Спочатку Рада ЄС оголошує про блокування для росії хмарних сервісів Євросоюзу у 6-му пакеті санкцій. Потім Рада ЄС редагує повідомлення, видаливши звідти згадки про хмарні технології. Жодних уточнень чи роз'яснень від офіційних осіб. Ми маємо посилювати санкційний тиск. Не послаблювати», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Посли ЄС затвердили шостий пакет санкцій проти росії. Що він передбачає

Нагадаємо, посли Євросоюзу затвердили шостий пакет санкцій проти Росії, до якого увійшло часткове нафтове ембарго, відключення ще кількох банків від платіжної системи SWIFT, призупинення мовлення російських державних телеканалів та персональні санкції. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!