З 4 серпня у Львові шукатимуть таксистів без ліцензії

1607 0
У Львові створено мобільну групу з питань здійснення контролю за таксомоторними перевезеннями. Вона перевірятиме документи перевізників і виявлятиме серед них нелегальних. Наступного понеділка – перша перевірка. Про це повідомили в управлінні транспорту та зв’язку Львівської міськради.

Відтак, було розроблено графік здійснення рейдів на 3 місяці, за яким працівники управління транспорту та зв’язку ЛМР спільно з ДАІ та Укртрансінспекцією патрулюватимуть усе місто.

На перевізників без ліцензії очікуватиме покарання.

Читайте також: У Львові впорядкують таксі і створять для них спецстоянки

«При відсутності документів, видаватимуть офіційне попередження. Якщо ж за місяць-два подібне повториться вдруге, то перевізник буде змушений заплатити штраф», – зазначив провідний спеціаліст, інженер відділу транспорту управління транспорту та зв’язку ЛМР Олег Партика.

Виїзди здійснюватимуть 2-4 рази на місяць, згідно з графіком. Окрім цього, відбуватимуться і позапланові перевірки.

 

ТЕГИ: таксі

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!