З 6 жовтня у Львові буде новий автобусний маршрут

3186 2
У Львові з 6 жовтня почне курсувати новий автобусний маршрут №54. Автобус сполучатиме вул. Незалежності в смт Брюховчі та пр.Червоної Калини (дитяча поліклініка).

«Цей маршрут був продовжений на вимогу мешканців смт Брюховичі та жителів вулиці Брюховицької», – повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Віктор Щир, пише Galnet.

Курсуватиме за такою схемою: пр.Червоної Калини (дитяча поліклініка) – вул.Угорська – вул. П.Мирного – вул.І.Франка –вул. Вітовського – вул.Вербицького – вул.С.Бандери – вул.Коротка – вул.Братів Міхновських – вул.Комарова – вул. Сорохтея – вул.Бортнянського – вул.Т.Шевченка – вул. Брюховецька – вул.Незалежності України.

На маршруті працюватимуть 10-15 автобусів, інтервал  їхнього руху– 10-15 хв. Автобуси ходитимуть 6:30 до 22:30.


Читайте також:
1 Жовтня, 2014 15:27
олег Це ще один маршрут для села Бірки? Коли брюхівчани матимуть свій? маршрут №8 починає рух на межі Брюховичі-Бірки - біля сердечної лікарні, №54 теж на межі Брюховичі-Бірки, тільки вже з другого боку Бірок - біля інтернату. Бірки мають 144, який буде частково повторювати новостворений маршрут. коли процик дбати буде за своїх брюхівчан? біля озер сісти неможливо!!!
26 Вересня, 2014 16:44
Роман А де саме у Брюховичах по вул. Незалежності України буде кінцева зупинка, може вартувало б її зробити по вул. Івасюка біля серцевої лікарні, де зараз кінцева маршруту № 8.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!