На Tvoemisto.tv відбудеться розмова про е-врядування у Львові. Оновлено

1753 0
Сьогодні, 15 червня, відбудеться ефір на tvoemisto.tv, гостями якого будуть ініціатори запровадження електронного врядування у Львові. Відеозапис розмови шукайте за годину на нашому сайті.
фото: www.varianty.net, rdob-blog.ucoz.ua, ukrface.net

фото: www.varianty.net, rdob-blog.ucoz.ua, ukrface.net

Львів – перше місто в Україні, яке відкриває мешканцям шлях до електронних послуг. Сьогодні міськрада презентуватиме он-лайн-портал «Особистий кабінет мешканця», який надаватиме он-лайн-доступ до адміністративних послуг і електронних сервісів міста.

В ефірі на tvoemisto.tv відбудеться розмова, у якій візьмуть участь Тимофій Александронець, заступник директора департаменту розвитку, начальник управління міжвідомчої координації, Яніка Мерило, спiвзасновник ICT Competence Center, та Роман Баховський, заступник начальника управління кадрового забезпечення ГУ МВС України у Львівській області.

Тема розмови: Переваги е-врядування та особливості запровадження його у Львові.

Відеозапис розмову шукайте за годину на  tvoemisto.tv.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!