Політична реклама

За несанкціоноване розклеювання оголошень львів'ян штрафуватимуть від 340 гривень

4197 0
У Львові категорично заборонено розклеювати рекламні оголошення у невідведених для цього місцях.

Дуже часто елементи благоустрою, фасади будівель, стовбури дерев слугують стендами для розвішування рекламно-інформаційних матеріалів, інформує прес-служба Львівської міськради. Таке явище, особливо у центральній частині міста, є недопустимим, нагадує КП «Адміністративно-технічне управління».

«Ми звертаємося до мешканців Львова, які пропонують різного роду послуги,  з проханням бути свідомими і дотримуватись вимог «Правил благоустрою м. Львова» і розвішувати свої рекламні матеріали лише у відведених для цього місцях», - наголошує в.о. директора КП «Адміністративно-технічне управління» Наталя Сеньків.

У Львові є 215 інформаційних площин, призначених для розміщення рекламних оголошень, афіш, плакатів тощо. І кожен мешканець, за бажанням, може отримати інформацію про місця розташування цих інформаційних щитів у кожному з районів Львова, звернувшись до КП  «Адміністративно-технічне управління» за тел.: 244-31-73. Перелік місць, де можна безкоштовно розмістити оголошення можна знайти тут.

Водночас діє система «Голосовий інформатор», яка систематично додзвонюється до порушника, повідомляючи, що він вчинив правопорушення, розклеївши рекламно-інформаційну продукцію у недозволених місцях, а також, повідомляючи контактні дані КП «Адміністративно-технічне управління».

За несанкціоноване розклеювання по місту оголошень рекламного характеру передбачається адміністративна відповідальність у формі накладення штрафу у розмірі від 340 до 1360 грн. для громадян та від 850 до 1700 грн. для посадових осіб. Відтак, протягом 2013 р. до адмінвідповідальності за цей вид правопорушення було притягнуто 23 особи. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!