Київ

На проспекті Бажана в Києві демонтували понад 200 рекламних вивісок

624 0
Третину з них прибрали самі власники
Фото: Київреклама

Фото: Київреклама

Понад 200 незаконних рекламних вивісок демонтували на проспекті Миколи Бажана в Києві. Про це повідомило КП «Київреклама».

Усього демонтували 630 м² реклами. 141 конструкцію демонтували комунальники, ще 78 рекламних вивісок прибрали власники закладів на вимогу Управління з питань реклами КМДА.

У КП «Київреклама» пояснили, що демонтували вивіски, які розміщували на балконах. Там також нагадали, що рекламні конструкції мають бути узгоджені між собою і наслідувати однакову горизонтальну вісь.

У Києві хочуть змінити правила щодо розміщення рекламних вивісок на фасадах будівель. Пропозиції щодо зміни проєкту регуляторного акту можна подати до 27 липня 2023 року.

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!