Політична реклама

За перехід дороги у невстановленому місці львів'ян можуть оштрафувати від 51 гривні

2746 0
У Львові в рамках Національного Тижня безпеки дорожнього руху, що триває в Україні з 11 по 17 листопада, працівники Державтоінспекції проводять із порушниками профілактичні бесіди.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

Так, у понеділок, 11 листопада, працівники ДАІ під час спеціального рейду шукали пішоходів, які порушують правила, переходячи дорогу у невстановленому місці.

Зокрема, на вулиці Городоцькій, неподалік приміського вокзалу, працівники ДАІ «зловили» чимало пішоходів, які ігнорували пішохідний перехід і перебігали дорогу там, де це не дозволено.

«Така поведінка на дорозі може мати вкрай важкі наслідки, особливо, у темну пору доби», - нагадують в ДАІ.

Працівники ДАІ радять носити на верхньому одязі світлоповертаючі елементи, або ж носити спеціальні браслети, що відбивають світло фар у темряві.

За інформацією ДАІ, за десять місяців цього року у Львові трапились 234 наїзди на пішоходів, внаслідок яких 21 людина загинула, ще 229 – отримали травми. Понад 40% цих пригод сталися з вини пішоходів.

За порушення правил дорожнього руху пішоходами, зокрема, непокору сигналам регулювання дорожнього руху, перехід проїзної частини у невстановлених місцях чи безпосередньо перед транспортним засобом, що наближається, - передбачений штраф від 51 до 85 гривень або ж попередження.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!