Завтра Львів прощатиметься зі ще одним Героєм

2441 0
Львів попрощається з Героєм. Володимир Євгенович Савонюк (01.05.1977-23.07.2015) загинув у зоні АТО. Похорон військового відбудеться у понеділок, 27 липня. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

У понеділок, 27 липня, прощання з Героєм відбудеться у церкві Різдва Пресвятої Богородиці (пр. Червоної Калини, 70). Початок Служби – о 8.30 год. Прощання розпочнеться о 9.30 год. Виїзд на Личаківське кладовище – о 10.00 год. Орієнтовно о 10.30 год. розпочнеться чин похорону на кладовищі, – інформує прес-служба Львівської міськради.

Читайте також: Завтра львів’яни молитимуться за загиблими під час Скнилівської трагедії

Відомо, що Володимир Савонюк в зоні АТО був 2 місяці (окремий ремонтно-відновлювальний полк, польова пошта, ВЧ В3948, командир взводу ремонтної роти). Помер в Обласній клінічній лікарні у Харкові (не вийшов зі стану коми). У загиблого залишилася восьмирічна донька Валерія. Громада міста Львова висловлює співчуття родині та близьким загиблого. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!