Завтра львівські шахтарі пройдуть пішою ходою містом та пікетуватимуть ЛОДА

1482 1
У ході мають взяти участь близько 300 шахтарів.

Завтра львівські шахтарі пікетуватимуть Львівську ОДА та обласну раду з вимогою виплатити зарплатню за серпень – жовтень 2019 року. Про це повідомили на сторінці ДП «Львіввугілля» у Фейсбук.

Відповідне рішення профспілка шахтарів ухвалила сьогодні, 13 листопада. Зазначається, що хода пройде від проспекту Чорновола до будівлі ЛОР та ЛОДА на Винниченка. У ній мають взяти участь близько 300 шахтарів. У патрульній поліції Tvoemisto.tv зазначили, що поки що не мають інформації про пікет, відповідно підтвердити, чи перекриватимуть рух через ходу, наразі не можуть.

Також шахтарі мають направити лист до президента та прем’єр-міністра та, якщо їхні вимоги не виконають, обіцяють пікетувати Офіс президента, Кабмін та інші владні структури.

Читайте також: У Держпраці з'ясували причини трагедії на шахті Лісова

Додамо, що цього року шахтарі Львівщини неодноразово оголошували безстрокові страйки через кількамісячну затримку зарплати та наміть перекривали міжнародні траси.


Читайте також:
13 Листопада, 2019 20:11
666 ... заплакали - заголосили -- "..А нас за що ?.." ... а де вони були , коли працівники львівських заводів не знали , як оті кінці з кінцями звести ? ... коли зарплатню роками(!) людям не виплачували ... вони впритул тоді не бачили ,як люди навколо "весел" живуть ... і я не бачу наразі біля шахтарів нікого ... і тому -- отак буде зо всіма , займайте чергу ... Слава Україні !
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!