Політична реклама

Завтра маленьких львів'ян навчать робити прикраси на ялинку

1321 0
Завтра, 28 листопада, вихованці Дитячих клубів Шевченківського району розпочинають робити «Новорічних пінгвінят» — прикраси на ялинку.

Виготовити таку прикрасу матимуть змогу не лише вихованці, а й усі охочі діти, які завітають у четвер, 28 листопада, до дитячого клубу «Сонечко» (вул. Мазепи, 13а). Початок майстер-класу — о 15.30 год, інформує прес-служба Львівської міськради.

«В дитячих клубах не тільки Шевченківського району, а й всього міста Львова проходитимуть тематичні заняття й майстер-класи з виготовлення ялинкових прикрас та різних святкових аксесуарів. Ми запрошуємо усіх охочих діток і їхніх батьків долучитись до створення виробів «хенд-мейд» та здивувати своїх близьких та рідних», - розповіла Людмила Бондарчук, директор Дитячих клубів Шевченківського району.

«Діти виготовлятимуть пінгвіна  у техніці пап`є-маше. Процес виготовлення цієї іграшки не надто складний і цілком під силу усім дітям. Основними матеріалами є звичайнісінька лампочка, папір та клей. Для декорування необхідні фарби двох кольорів, чорного та білого, шматочки тканин для шапочки та лапок та усе, що сфантазує маленька голівонька юного митця», - додає Анастасія Пиріг, педагог-організатор Дитячих клубів Шевченківського району.

Створення пінгвіна проходитиме у два етапи: у четвер діти робитимуть заготовку для декорування. А у понеділок, 2 грудня, о 18.00 год. почнеться робота над декоруванням.

В клубі «Сонечко» (вул. Мазепи, 13а) працюють такі гуртки: англійська мова та образотворче мистецтво. Заняття – безкоштовні. Детальнішу інформацію про гуртки Дитячих клубів Шевченківського району можна отримати за номером телефону 252-18-28.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!