Завтра у Львові через футбольний матч змінять транспортний рух. Схема

2783 0
На час проведення матчу між футбольними командами «Шахтар» і «ПСЖ», який відбудеться 30 вересня о 21:45 на стадіоні «Арена Львів» відбудуться зміни в русі приватного транспорту, – повідомляє прес-служба ЛМР. Окрім цього також вирішено створити нові парковки для таксі.
фото: dt.ua, tvoemisto.tv

фото: dt.ua, tvoemisto.tv

Доїзд на матч здійснюватиметься за наступними схемами:

– вул. Стрийська – вул. Вернадського – Л. Броварського – «Арена Львів».

– вул. Стрийська – Сокільницька (поворот перед іподромом) – К. Міклоша – «Арена Львів».

– Також заїзд здійснюватиметься з кільцевої дороги.

Виїзд із стадіону відбуватиметься за наступними маршрутами:

– «Арена Львів» – вул. Вернадського – Стрийська

– Також з’їзд здійснюватиметься через кільцеву дорогу.

За словами заступника начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігора Собенкка, зазвичай люди викликають таксі і очікують, що машина під’їде до входу на стадіон. Але через велику кількість авто таксі не може туди дістатись і зупиняється де завгодно. Щоб уникнути таких ситуацій, вирішено виділити спеціальні зони для паркування таксі, зокрема на паркові ТРЦ «Кінг Крос», біля автовокзалу та біля перехрестя вулиць Стрийська – Сокільницька».

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!