Завтра у Львові прощатимуться зі ще одним Героєм, який загинув в зоні АТО

2535 0
Завтра, 7 серпня, Львів прощатиметься з військовим Кирилом Андреєнком, який загинув 29 липня під час проведення спеціальної операції в зоні АТО. Поховають Кирила у Львові на Личаківському цвинтарі на полі почесних поховань № 76.
Фото: dovidka.org

Фото: dovidka.org

Кирило Андрієнко був командиром одного з підрозділів полку спеціального призначення сухопутних військ Збройних сил України, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Прощання із загиблим відбудеться о 10.00 год. біля будинку на вул. Кутова, 10, де мешкає сім’я. О 11:30 відбудеться літургія та прощання в Гарнізонному храмі св. ап. Петра та Павла на вул. Театральній.

Чин похорону відбудеться орієнтовно о 13:00 на Личаківському кладовищі на полі почесних поховань.

Довідка. Кирило Андреєнко – випускник Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного 2011 року за спеціалізацією «Управління діями підрозділів військової розвідки та спеціального призначення». Народився 06.05.1988 року в м. Чита, Росія. Призваний через Красногвардійсько-Кіровський ОРВК м. Дніпропетровськ. Закінчив Академію з дипломом з відзнакою та золотою медаллю.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!