Львів передав військовим дрони та зарядні портативні електростанції

393 0
Загальна сума техніки 8,3 млн грн.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Львів за кошти громади закупила нашим захисникам чергову партію найнеобхіднішого на передову. Це дрони, безпілотник та портативні електростанції EcoFlow на загальну суму 8,3 млн грн. Про це повідомила Львівська міськрада.

Зокрема, 44 дрони, БПЛА «Валькірія» та 10 зарядних портативних електростанцій EcoFlow. Сьогодні цю техніку передали захисникам.

Читайте також: У Львові зведуть Центр допомоги українцям, які зазнали тортур на війні 

Нагадаємо, загалом у січні-березні 2024 року Львів підтримав армію майже на 195 млн грн. А в бюджеті Львівської МТГ на 2024 рік лише на закупівлю обладнання та необхідних засобів для Збройних сил України передбачено 1 млрд грн.

 ___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!