Збірна України сенсаційно перемогла Іспанію у Києві

1433 0
Збірна Іспанія мала величезну ігрову перевагу, однак так і не змогла її реалізувати.
Фото: Еспресо

Фото: Еспресо

Збірна України сьогодні, 13 жовтня, перемогла збірну Іспанію у 4-му турі Ліги націй 2020/21 із рахунком 1:0. Гол українська команда забила у другому таймі – це зробив на 76 хвилині Віктор Циганков, забивши з-за меж штрафного майданчика після прекрасного пасу Андрія Ярмоленка.

Збірна Іспанія мала величезну ігрову перевагу, однак так і не змогла її реалізувати.

Зазначимо, що матч відбувся у Києві на НСК Олімпійський. Напередодні, 10 жовтня, збірна України поступилася збірній Німеччини у 3-му турі Ліги націй 2020/21 із рахунком 1:2. Два голи німецька команда забила у першому таймі. Україна один гол відіграла з пенальті у другому.

В турнірній таблиці групи А4 збірна Іспанія набрала 7 очок, по 6 залікових балів мають Німеччина та Україна і на останній позиції Швейцарія з 2 очками.

Команди грали у такому складі:

Україна: Бущан, Караваєв, Миколенко, Забарний, Соболь, Макаренко, Сидорчук (Коваленко, 60), Шапаренко, Зубков (Циганков, 65), Яремчук, Ярмоленко.

Іспанія: Де Хеа, Навас, Рамос, Торрес, Родрігес, Родрі, Каналес (Ольмо, 73), Меріно (Себальйос, 46), Родріго, Траоре, Фаті (Торрес, 58).

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!