Надію зі Львова рятуватимуть закордонні фахівці

4138 0
Про це у середу, 15 липня, повідомив Петро Порошенко, коли відвідував постраждалих від вибуху. Також Порошенко вручив міліціонерам державні нагороди.
фото: www.5.ua

фото: www.5.ua

В Україну прибудуть консультанти з-за кордону, щоб спільно з українськими лікарями врятувати життя 31-річної Надії Андрухів, яка досі перебуває у важкому стані повідомив Президент. Натомість, здоров’ю 24-річного Романа Личака уже нічого не загрожує.

За словами Президента, суботня стрілянина у Мукачевому та вибухи у Львові 14 липня спрямовані на те, щоб залякати населення. І для правоохоронців знайти злочинців – це справа честі.

«Надія ледь прийшла до свідомості. І вона щойно була виведена з медикаментозної коми. Її стан дуже важкий і ми всі молимось для того, щоб вона одужала. Завтра я дам доручення, щоб ми зробили все можливе. І в тому числі привезли консультантів з-за кордону. Їй є заради кого жити – заради дитини, заради України», - зазначив Президент.

Нагадаємо, 14 липня у Львові біля двох відділів міліції пролунали вибухи. Прокуратурою Львівської області організовано розслідування за фактом організації терористичних актів у Львові, унаслідок чого поранено двох працівників органів внутрішніх справ. Допомогти постраждалим мають змогу всі небайдужі.

Джерело: espreso.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!