Жива чи штучна. У Львові говоритимуть, як обрати безпечну та екологічну ялинку

1249 0
«Твоє місто» транслюватиме дискусію на своїй Фейсбук-сторінці.
Фото: Galinfo

Фото: Galinfo

Щороку напередодні свят перед нами постає важливе питання: що раціональніше обрати – живу чи штучну ялинку? Який варіант насправді буде екологічним та не нестиме загрози природі та навколишньому середовищу? Де придбати та як правильно поводитись із живою зрубаною ялинкою після свят, жива ялинка у горщику: переваги та недоліки.

Дискусія про це відбудеться у прямому ефірі на ютуб-каналі Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ. Її також можна буде спостерігати на Фейсбук-сторінці Твого міста та Живого ТБ.

Початок дискусії у середу, 22 грудня, о 19:30 і пройде вона у межах екологічного проєкту СпоЖити разом, який реалізується при Комісії у справах молоді УГКЦ.

Серед спікерів:

  • Галина Муравська – прессекретарка державного підприємства «Жовківське лісове господарство»;
  • Василем Масюкгромадський діяч у галузі лісівництва та деревинництва, голова громадської ради при Держлісагентстві України у 2019-20 роках;
  • Володимир Шеремета – керівник Бюро УГКЦ з питань екології.

Модеруватиме дискусію Діана Попфалуші – екоблогерка та громадська активістка, співзасновниця ГО «За ЕКОрозвиток» та «Нуль відходів Львів».

Більше інформації про проєкт можна дізнатися тут.

Партнерська публікація

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!