Зі Львова вилітає перший літак до Батумі. Фото, відео

3571 0
Авіакомпанія Yan Air виконуватиме регулярні сезонні авіарейси раз на тиждень по п'ятницях, проте з 19 червня з'явиться ще один рейс по вівторках.
фото: Ганна Аргірова

фото: Ганна Аргірова

Сьогодні, 8 червня, зі Львова вилітає перший літак до Батумі. Заповненість першого авіарейсу складає 100 пасажирів з 160, тобто 63%.

Як зазначив під час прес-конференції комерційний директор авіакомпанії Тарас Стригуненко, у планах Yan Air відкрити нові авіарейси зі Львова вже взимку. За словами директорки аеропорту Тетяни Романовської, авіасполучення з Батумі — це орієнтир на Азію, оскільки востаннє рейси до Грузії зі Львова здійснювалися ще за радянських часів. Також вона додала, що підготовка до запуску цього авіарейсу тривала три роки, його вдалося запустити лише з третього разу.

Авіакомпанія Yan Air виконуватиме регулярні сезонні авіарейси раз на тиждень по п'ятницях, проте з 19 червня з'явиться ще один рейс по вівторках. Виліт із Батумі запланований на 13:45 за місцевим часом, а у зворотньому напрямку зі Львова — о 16:30. У дорозі — приблизно три години. Мінімальна вартість квитків становить 120 доларів з урахуванням усіх зборів, квитка у два боки — 215 доларів. У неї входить норма безкоштовного багажу до 23 кг, у бізнес-класі — до 32 кг, а також харчування. Авіарейси виконуються на вулькофюзеляжному близько- та середньомагістральному Boeing737.

Читайте також: Які авіарейси запускають зі Львова у 2018 році. Перелік, розклад

Нагадаємо, у листопаді минулого року авіакомпанія Yanair анонсувала пряме сполучення між Львовом і Батумі.

Відомо, що авіакомпанія Yan Air зареєстрована у 2012 році в Житомирі. Флот перевізника нараховує два Boeing 737-300, один Boeing 737-400, Airbus A321 і один Airbus А320. У 2017 р. Авіакомпанія вивела з експлуатації два гвинтові Saab 340. Вона базується в міжнародному аеропорту Києва (Жуляни). Реалізує регулярні рейси в Тель-Авів і в аеропорти Грузії (Тбілісі та Батумі) з Києва та Одеси. Також виконує чартерні рейси на курортних напрямках з аеропортів Борисполя, Харкова, Львова та Херсона.

Фото та відео Ганни Аргірової


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!