Змінити місце голосування у Львові можна до 20 жовтня

2165 0
Ті, хто хоче змінити місце голосування, мають подати документи, які підтверджують таку необхідність, в органи ведення реєстру виборців. Переселенцям зі зони АТО потрібно принести документ з новою виборчою адресою.
Фото: vremya.eu

Фото: vremya.eu

А кримчанам в органи ведення реєстру виборців потрібно лише принести паспорт з пропискою на півострові, повідомляє Львівська хвиля.

«Це може бути будь-який документ. Наприклад, якщо вони придбали житло, це може бути документ права власності. Якщо ж не придбали житла, а просто перебувають у знайомих чи родичів, це може бути заява про те, що власники квартири не заперечують, що виборча адреса цього громадянина була власне ця. Тобто це мають бути документи, які засвідчують прив'язку виборця до місця голосування», - пояснює начальник відділу адміністрування державного реєстру виборців Львівської ОДА Федір Алєйніков. 

 На попередніх позачергових президентських виборах на Львівщині змінили місце голосування 13 тисяч людей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!