ЗСУ звільнили від окупантів ще 8 населених пунктів на Херсонщині

986 0
Українська армія проводить на півдні країни доволі швидкий і потужний рух у межах поточної оборонної операції.
Умовне фото

Умовне фото

Збройні Сили України звільнили від окупації російськими загарбниками ще вісім населених пунктів на Херсонщині. Про це повідомили у Оперативному командуванні «Південь». 

«За результатами ретельно спланованої та блискуче реалізованої військової операції із визволення територій Херсонщини з-під окупації, нашими підрозділами звільнено, закріплено і відновлено державний прапор України в восьми населених пунктах Бериславського районуї», – йдеться в повідомленні командування.

Читайте також: Росіяни терміново евакуюють свої родини з Криму та півдня України

Звільнені населені пункти:

  • Любимівка
  • Хрещенівка
  • Золота Балка
  • Біляївка
  • Українка
  • Велика Олександрівка
  • Мала Олександрівка
  • Давидів Брід
 

За словами глави держави Володимира Зеленського, українська армія проводить на півдні країни доволі швидкий і потужний рух у межах поточної оборонної операції. Звільнили населені пункти як на Херсонщині, так на Харківщині, а також Луганщині та Донеччині. 

Читайте також: Окупанти провалили «мобілізацію» на Луганщині – розвідка

«Наші воїни не зупиняються. І це лише питання часу, коли виженемо окупанта з усієї нашої землі», – каже Зеленський.

Нагадаємо, що Збройні Сили України звільнили від російських окупантів загалом 1 534 населених пункти. Із них  483 – на Харківщині. 

Ольга Коваль

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми – про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!