Звідки на Львівщині вчора була загроза ракетного удару

3952 0
Головне за добу у Львівській області.
Фото: lviv.web2ua.com

Фото: lviv.web2ua.com

Повітряну тривогу оголошували один раз – 18 лютого о 08:40. Була загроза ракетних ударів з акваторії Чорного моря. Небезпека не справдилась. На Львівщині все спокійно. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Прихисток переселенців. Евакуаційними потягами на Львівщину за добу прибула ще 101 людина. До Перемишля з нашої області вирушили 1368 осіб.

Благодійність. У селі Зимна Вода Львівського району у ліцеї №1 відбувся благодійний ярмарок. Учням та їхнім батькам, працівникам ліцею та місцевим жителям спільними зусиллями вдалось зібрати понад 168 тисяч гривень. Усі кошти скерують на допомогу ЗСУ.

Читайте також: Як не втратити зв'язок у випадку надзвичайної ситуації

У Червоноградській громаді встановлюють 10 модульних будинків для проживання вимушено переміщених осіб. Їх передала німецька компанія Green Planet Energy eG в межах проєкту «Підтримка структурних змін у вугільних регіонах України», який реалізовують за дорученням Уряду Німеччини. Перші два модульні будинки у Червоноградську громаду привезли наприкінці січня.

Бійців Дрогобицького батальйону ТрО, які зараз перебувають на передовій, відвідали земляки з Дрогобиччини. Воїнам передали необхідну допомогу – генератор, буржуйку, ліхтарі, окопні свічки та інше. Також привезли карету швидкої допомоги для Добропільської міської лікарні у Донецькій області.

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!