Політична реклама

У 2012 році львів`яни платитимуть більше за воду

2207 0
З 1 січня 2012 року у Львові діятимуть нові тарифи на холодне і гаряче водопостачання, які 28 грудня затвердив виконавчий комітет Львівської міської ради. Згідно з ними тариф на водопостачання для населення зріс на 25%, а на водовідведення – на 27%.

Тарифи на гарячу воду для населення збільшать на 7,5-8%.

Для користувачів «Львівтеплоенерго» ціна на гарячу воду збільшилася із 18,75 грн/кубометр до 20,16 грн, тобто на 7,5% більше.

А для користувачів ЛКП «Залізничнетеплоенерго» - із 17,24 грн/кубометр до 18,64 грн/кубометр.

На холодне водопостачання та водовідведення для населення тариф з 1 січня становитиме 5,72 грн за кубометр.

В.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Володимир Олійник повідомив, що це нижче, ніж економічно обґрунтований тариф, оскільки враховано ріст вартості електроенергії і частково зарплати. Тариф зріс для населення на водопостачання на 25%, а на водовідведення –  на 27%.

Для бюджетних установ тариф на водопостачання зріс на 16% і становить 7 грн.

«Два місяці тому постановою Нацкомісії вже було проведено одне підвищення тарифу для бюджетних установ», – сказав в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Володимир Олійник.

Нагадаємо, сьогодні мешканці вулиць Миколайчука і Лінкольна у Львові будуть без води до 20.00


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!